Jánlatot Kérek A

Logó- és
arculattervezés

A logó a márkád sarokköve. Egy jó logó megtalálja a közös nyelvet a vásárlókkal és megkülönbözteti a branded a versenytársaktól. Miért kockáztatnál egy fél megoldással? 

félreérthetetlenül megkülönböztet.

A tévhiedelemmel ellentétben egy jó logó dolga nem az, hogy elmesélje a cég történetét, hanem hogy első pillantásra felismerjék a brandet általa.

A logó az a kép, ami akkor villan fel a fogyasztó fejében, amikor megoldást keres egy bizonyos problémára. Éppen ezért fontos, hogy logód könnyen megjegyezhető legyen, de letisztult formajegyeivel állja is az idő múlását.

Munkáimban a legfrissebb trendek, az időtállóság és a funkció egyesülnek, hogy a végeredmény ne csak téged töltsön el elégedettséggel, hanem céged előrejutását is segítse a versenytársak között.

Egyedi tervezés

A legtöbb esetben kézzel készített vázlatok előzik meg a digitális tervezést, hogy a lehető legnagyobb teret engedjek a kreatív ötleteknek.

Átgondolt koncepciók

Az elkészült tervek többkörös ellenőrzésen és kutatáson futnak át, mielőtt eléd kerülnek, így alaposan átgondolt és semmi másra nem hasonlító koncepciókat kapsz kézhez.

Jól felismerhető logó

A nagyszerű logó titka, hogy egyszerű. A tervezés során végig azt tartom szem előtt, hogy célközönséged egyből felismerje a márkád és könnyen azonosulni tudjon vele.

Arany középút

A jó dizájn egyik ismérve a funkció, a funkció pedig segíti a céged. Éppen ezért a logód se lehet több, se kevesebb annál, mint amit kommunikálni szeretne.

01.

Konzultáció & brief

Kitaláljuk, mire van szükséged

02.

Megállapodás

MEGKÖTJÜK AZ IGÉNYEIDRE SZABOTT SZERZŐDÉST

03.

Tervezés

három koncepció kerül kidolgozásra

04.

Módosítási körök

HÁROMSZOR KÉRHETSZ VÁLTOZTATÁST

05.

Véglegesítés & átadás

minden kért formátumban MEGKAPOD A LOGÓT

Lépésről
Lépésre