Jánlatot Kérek A

Ezekben tudok segíteni

Igyekszem mindig valami újat tanulni és mutatni a szakmámon belül amivel segíthetek kitűnni a tömegből azoknak a vállalkozásoknak/vállalkozóknak akik a legjobbra törekszenek.
Te is ilyen vagy?

Ezekben tudok segíteni

Igyekszem mindig valami újat tanulni és mutatni a szakmámon belül amivel segíthetek kitűnni a tömegből azoknak a vállalkozásoknak/vállalkozóknak akik a legjobbra törekszenek.
Te is ilyen vagy?

szolgáltatások.

Erre számíthatsz:

Weboldaladat veled szoros együttműködésben, a te elképzeléseidre szabva készítem el.

Számomra nemcsak az oldal esztétikus és figyelemfelkeltő megjelenése, hanem a funkció és a gyorsaság is fontos. A tervezés során ugyanakkor rajtad kívül valaki más szavára is hallgatok: a célközönségedére.

Vásárlóid igényeinek eltalálása kulcsfontosságú márkád jövőjére nézve. Nem véletlen, hogy a betűtípustól a legkisebb gombig mindent hozzájuk igazítok, így első pillantásra beleszeretnek abba, amit a branded képvisel.

Könnyen kezelhető és célközönség-orientált weboldalakat készítek. Igyekszem mindig a legtöbbet kihozni a munkámból, miközben a legfrissebb trendekről és technológiai megoldásokról sem veszem le a szemem.

Erre számíthatsz:

A tévhiedelemmel ellentétben egy jó logó dolga nem az, hogy elmesélje a cég történetét, hanem hogy első pillantásra felismerjék a brandet általa.

A logó az a kép, ami akkor villan fel a fogyasztó fejében, amikor megoldást keres egy bizonyos problémára. Éppen ezért fontos, hogy logód könnyen megjegyezhető legyen, de letisztult formajegyeivel állja is az idő múlását.

Munkáimban a legfrissebb trendek, az időtállóság és a funkció egyesülnek, hogy a végeredmény ne csak téged töltsön el elégedettséggel, hanem céged előrejutását is segítse a versenytársak között.

A logó a márkád sarokköve. Egy jó logó megtalálja a közös nyelvet a vásárlókkal és megkülönbözteti a branded a versenytársaktól. Miért kockáztatnál egy fél megoldással?

Erre számíthatsz:

Egy termék indításánál a legfontosabb tényező egyértelműen a termék minősége. Hosszú távon csak egy jó termék tud jól működni, csak egy ilyen terméknek lesznek visszatérő vásárlói.

A terméked csomagolásának tisztán kell kommunikálnia a vásárlóid felé, hogy mit képvisel vállalkozásod és a terméked. Nem csak az első benyomás fontos hanem az is, hogy a célközönséged azonosulni tudjon azzal amit lát és az tetsszen is neki. Hiszen ki akarna egy élettelen brand-től vásárolni?!

Ha egy olyan csomagolást szánsz termékednek amely leugrik a polcról:

Erre számíthatsz:

A vizuális tartalmak szavak nélkül mesélnek a márkádról. A történetet te írod, amit segítek megmutatni a vásárlóid számára.

Egy online kampány elindításakor nem engedheted meg magadnak, hogy eltűnjön a hirdetésed a digitális zajban. Azért vagyok, hogy kínálatod fennmaradjon a piaci verseny zavaros tengerén és elkötelezett rajongókat szerezzen cégednek.

Legyen szó online vagy offline grafikai tervezésről, naprakész tudással vágok neki a kalandnak, miközben igényeidet is maximális tiszteletben tartom. Ha olyan megjelenést szánsz vállalkozásodnak amely nem tömeggyártásban készült és van benne egy kis extra amitől kitűnik a konkurenciáid közül, most jó helyen jársz!

Nem találtad meg amit kerestél?

Ne csüggedj! Biztosan ki tudunk találni egy számodra kedvező megoldást... de ehhez írnod kell egy emailt! :)

Kreatív és izgalmas megoldások

Mindig az új és kreatív megoldásokra törekszem. Ennek érdekében akár egy egészen új területbe is képes vagyok belefogni. Nem adok át középszerű munkákat.

Pontosság, megbízhatóság

A vállalt határidőket mindig betartom hiszen tudom mennyire fontos egy vállalkozás életében a pontosság. A kölcsönös tiszteletben hiszek, így nem hagylak magadra és tűnök el

Szép legyen vagy hatékony?

Mindig úgy kezdek el tervezni, hogy a munkámmal megoldjam az adott problémát. ne csak valami csilli villit alkossak ami talán jól néz majd ki a végén.

Nincs bullshit, csak kemény munka

Nem szeretek mellébeszélni, sem bullshitelni a munkámról. Nem csak az a célom, hogy Te elégedett légy, hanem az is, hogy a közösen kreált anyagok célt érjenek és hatásosak legyenek abban amire szánjuk őket.

legfrissebb munkáim.